Lottreking

Na een succesvolle intraining op maandag kwam er een domper op de vreugde. Nik d’Alleche bleek ’s ochtends heel moeilijk te lopen wat deelname onmogelijk maakte. BEL 05 Guy Devriendt nam daarop de enige juiste beslissing en trok zich terug uit de wedstrijd. En kon BEL 06, Nicholas Ochelen, zich klaarmaken om zijn plaats over te nemen.
Het nieuws hakte er in bij de Belgische ploeg maar vooruit kijken is de boodschap.

Het werd al bij al een rustige voormiddag waarbij de ene nog wat boodschappen deed en de andere nog wat ging trainen.
Tegen 14u trok het hele gezelschap richting het stadion voor de voorstelling van de wedstrijdpakwerkers. Er werd degelijk werk getoond en de jongens blijken er klaar voor.
Overigens, dat stadion is niet direct 1ste klasse-voetbal. Amper overdekte zitplaatsen en op zich helemaal niet groot. Afwachten of de organisatie op deze locatie de toeloop zal aan kunnen.
Om 18u30 werden onze beide ploegen verwacht voor de lottrekking. Ook daar verliep het qua organisatie en tijdschema een beetje op z’n zuiders. Al was het dan wel met koudere temperaturen. De ploegen werden buiten opgesteld en zodoende een voor een in de zaal binnen gebracht. Altijd toch wel een moment van kippevel wanneer je de Belgische vlag ziet binnen marcheren.
Onze beide ploegen trokken zeer goeie nummers want de supporters zullen beide ploegen zo veel als mogelijk kunnen aanmoedigen.

Op de avondvergadering lichtten de coaches nog even wat technische informatie toe en om middernacht ging het licht uit. Waarschijnlijk begon voor de meesten al in de eerste droom hun wereldkampioenschap. Laat ons hopen dat het vooral zoete dromen zijn.

Tot morgen!