Aanpassing deelnamevoorwaarden BK IGP

 

Naar aanleiding van de corona crisis heeft de raad van bestuur op een vergadering op 28 maart beslist:

 • De voorwaarden tot deelname aan het BK IGP als volgt aan te passen:
  • Art. 4 Om te mogen deel nemen aan het Belgische kampioenschap moet men:
   • 28 maart 2020: vanwege de corona crisis wordt artikel 4 aangepast: geslaagd zijn op één IGP 3 wedstrijd in een VVDH kringgroep sinds het vorige Belgische Kampioenschap VVDH IGP. Volgende wedstrijden kunnen niet ingebracht worden om aan de voorwaarden te voldoen: BK, WK WUSV, US WUSV, Interland, VVDH kampioenschap en Universal Sieger Selectie.

    • geslaagd geweest zijn op minstens 3 wedstrijden sedert het vorige Belgisch Kampioenschap EN aangetreden zijn op het VVDH kampioenschap in elk onderdeel, uitgezonderd bij het behalen van een diskwalificatie door ongehoorzaamheid van de hond waardoor niet in alle onderdelen aangetreden kan worden.
    OF
    • Provinciaal kampioen IGP III geworden zijn EN aangetreden zijn op het VVDH kampioenschap in elk onderdeel, uitgezonderd bij het behalen van een diskwalificatie door ongehoorzaamheid van de hond waardoor niet altijd in alle onderdelen aangetreden kan worden.
    De 3 wedstrijden moeten gespeeld worden in 3 verschillende VVDH kringgroepen onder minstens 2 verschillende keurmeesters. Volgende wedstrijden kunnen niet ingebracht worden om aan de voorwaarden te voldoen: BK, WK WUSV, US WUSV, Interland, VVDH kampioenschap en Universal Sieger Select
 •  Aan de voorwaarden tot deelname aan de WUSV Universal Sieger selectie verandert er niets. USS zal worden georganiseerd samen met het BK.

Alles onder voorbehoud van de evolutie van deze crisis uiteraard.