Annulatie alle VVDH evenementen tot 31 mei 2020

 

De KKUSH heeft beslist alle wedstrijden onder hun bevoegdheid on hold te zetten (maw: niet te laten doorgaan), tot 31 mei.

Als VVDH moeten we deze richtlijnen uiteraard volgen en worden ook de interne evenementen van de maand mei (BOP & aankeuring) geannuleerd.

Hieronder het bericht van 7 april van de KKUSH:

Koninklijke Kynologische Unie St-Hubertus
Union Royale Cynologique Saint-Hubert

Algemeen Secretaris VdA/Secrétaire-Général AdD: Laurent Johnny

Rekening houdend met het feit dat de Corona crisis blijft duren en dat, indien er een verlichting van de maatregelen komt, deze hoogstwaarschijnlijk gradueel zal gebeuren, hebben we in MYKKUSH een nieuw systeem voor de wedstrijden ingebouwd : wedstrijd “ON HOLD”.

Alle wedstrijden tot en met 31 mei 2020 zijn on hold geplaatst. Indien nodig kan deze periode nog verlengd worden (laat ons hopen van niet). Het gaat enkel om de wedstrijden die nog actief stonden. Wedstrijden die al geannuleerd stonden, blijven gewoon geannuleerd . Het is namelijk niet mogelijk om te zien of een wedstrijd geannuleerd werd door de corona-crisis of als die al eerder geannuleerd was om een andere reden. De secties zullen na de blokkeringsperiode de betrokken clubs contacteren om te weten wat er met de geannuleerde wedstrijd dient te gebeuren.

De wedstrijden on hold, zijn nog zichtbaar voor de clubs en eigenaars, maar men kan er niks meer aan aanpassen of zich inschrijven.

Wanneer de “ON HOLD” periode opgeheven wordt, zullen de clubs deze wedstrijden kunnen verplaatsen of annuleren via het normale systeem. De wedstrijd blijft on hold staan tot deze verplaatst of geannuleerd is. Na een goedgekeurde verplaatsing wordt die automatisch terug ‘open’. Er worden GEEN wedstrijden meer verplaatst of geannuleerd voor de datum dat de “on hold” periode wordt stopgezet.