BOP Kringgroep 19 Geel Kersttraining

 

De vrolijke ploeg van BOP Kringgroep 19 Geel heeft op zaterdag 21 december een bijzonder succesvol werkingsjaar afgesloten met een gezellige kersttraining.De BOP trainers Rudi, Frans en Gert namen maar al te graag de rol van kerstman op zich. Hun rendieren waren deze keer uitgedost als Duitse Herders. Of was het andersom?

De kersttraining zelf werd traditioneel met de BOP handdruk begroeting gestart. Alle rendieren lieten zich braaf voorstellen aan de kerstman. Tijdens de wandeling die daarop volgde, haalde de kerstman niet zijn zweep boven om de rendieren op te jutten. In tegendeel, de kerstman haalde een geweer boven en de rendieren mochten juist niet reageren op het schot van de kerstman. Alle rendieren deden tijdens de BOP oefeningen echt flink hun best. Er werd mooi gewandeld en de houdingen tijdens de wandeling werden flink uitgevoerd. Het was verbazingwekkend hoe de rendieren niet gehinderd werden door de gekke kleding die hun baasjes droegen of door de malle belletjes, hoedjes, of rendier gewei waarmee ze zelf opgetuigd waren.
Ook tijdens de “après-training” zat de kerstsfeer er goed in. Bar(kerst)man Mario deed zijn best om het iedereen naar de zin te maken.

De eerste BOP kersttraining in Geel was een gezellige, geslaagde bedoening. Laat ons hopen dat hiermee de start van een mooie traditie gezet is.