Feedback BOP beoordelaarsdag 22 januari

Op zaterdag 22 januari zijn de BOP beoordelaars samen gekomen in Kringgroep Geel. De vergadering verliep in aangename sfeer, de samenwerking was zeer positief en constructief.

Op de agenda stond de opfrissing en aanpassing van de BOP-wedstrijdreglementen en de verdere uitwerking van de BOP-demo dagen.

Wat betreft de aanpassing van het BOP wedstrijdreglement, kunnen we alvast 2 belangrijke wijzigingen meegeven. Voortaan zal bij het begin van elke wedstrijddag de volgorde van de wedstrijd per lottrekking bepaald worden en verder dient ook het werkboekje door de wedstrijdspeler persoonlijk op het einde van de wedstrijddag bij de prijsuitreiking afgehaald te worden.

De aanpassing van de BOP-wedstrijdreglementen zal zo spoedig mogelijk aan de kringgroepen bezorgd worden. Het nieuwe wedstrijdreglement zal van kracht zijn op de eerste wedstrijd van het nieuwe BOP-seizoen op 5 februari bij Kringgroep Geel.

Save the date! Demo wedstrijd BOP op 19 maart bij Kringgroep 08 Groeninghe Waregem

Op 19 maart kan je bij Kringgroep Waregem komen kennismaken met het allround laagdrempelig BOP-trainingsprogramma voor jouw Duitse herder.

Wil je een sociale Duitse herder die ook netjes gehoorzaamt en waar je toch ook wel sportief mee bezig kan zijn, kom dan zeker eens kijken.

Aan de hand van demo-oefeningen, uitgevoerd door enthousiaste wedstrijdspelers en uitgelegd door ervaren beoordelaars, krijg jij een kijk op de deze gezellige, sociale en familiale discipline binnen de VVDH.

Na de demo, kan je die dag zelf met je Duitse Herder aan de slag.  En als je wil, kan je geheel vrijblijvend meespelen in een oefenwedstrijd.

Voor deelname aan de oefenwedstrijd, dient je hond 10 maanden te zijn.