Pakwerkersdag 5 september 2020 KG Bokrijk

Even nog enkele praktische zaken voor de pakwerkersdag van dit jaar.

Iedereen moet zich inschrijven op voorhand, zodat we een contact-tracinglijst kunnen aanmaken. Ook de personen die met je meekomen met hun honden om pakwerk te kunnen doen. Iemand die niet op de lijst staat kan niet aanwezig zijn op deze dag.

In de voormiddag is er de eigenlijke pakwerkersdag. Het begin uur hangt af van het aantal inschrijvingen en wordt later medegedeeld.
Namiddag is er een uitleg/seminarie over spoorleggen. Dit is voor de spoorleggers die reeds gebrevetteerd zijn, maar ook zeker voor mensen die gewoon interesse hebben en willen bijleren over speuren.

Om 14h begint de uitleg gegeven door F. Sermant en zal ongeveer 1.5-2h duren. Gelieve je op voorhand in te schrijven via africhting@vvdh.be.

Pakwerkers die in december hun examen gaan doen, kunnen vrijwillig langs komen om pakwerk te doen op (zelf meegbrachte honden). Ook spoorleggers die hun brevet willen halen zijn welkom. Pakwerkers/spoorleggers krijgen dan tips en advies waar ze de laatste maanden nog op kunnen trainen. Uiteraard mogen er vragen gesteld worden over theoretisch en praktisch gedeelte. Zo heeft iedereen kans op een mooi resultaat tijdens zijn examen. Ook hiervoor vragen we u in te schrijven via africhting@vvdh.be.

Pakwerkers die graag voor het All round-statuut gaan, kunnen dit op deze dag behalen. Gelieve ook de namen van de eigenaars van de honden door te geven aan africhting@vvdh.be.
Pakwerkers die reeds een A-statuut hebben , hoeven niets te doen. Hun statuut wordt automatisch met jaar verlengd. Ook de pakwerkersboekjes moeten niet afgegeven worden dit jaar.