Uitreiking prijzencheques aan de winnaars van het kringgroepenkampioenschap 2019!

Het laatste kringgroepenkampioenschap werd georganiseerd in 2015, het format was blijkbaar niet meer iets waar de VVDH KG-pen wilden aan deelnemen en het al zeker niet inrichten.

In 2019 werd een total nieuw concept uitgewerkt, gekoppeld aan het Weekend van de Duitse herder. Tijdens dit Weekend kan ieder VVDH lid helpen en deelnemen aan verschillende activiteitein, en hiermee konden punten worden verzameld voor het Kringgroepenkampioenschap.

De top 3 in 2019 is:

1. Kringgroep Ter Lo
2. Kringgroep Bokrijk
3. Kringgroep Veerle

Waarbij dient opgemerkt dat Kringgroep Ter Lo net niet het dubbel aantal punten heeft van de 2de in de rangschikking. Ook de eerste 3 Weekends draaiden veelal op deze Kringgroep en we willen hen wederom danken voor alle hulp, nu en in de voorgaande edities.

 

Kringgroep Bokrijk leverde ook een groot deel van de helpers en namen enthousiast deel aan vele van de nevenactiviteiten waardoor ze een spannende strijd wonnen tegen KG Veerle.

KG Veerle verdiende zijn punten grotendeels dankzij één zeer actieve familie en deelname met meerdere deelnemers aan het IGP kampioensschap en de randactiviteiten.

Op 1 juni vond de uitreiking plaats op de KG van de winnaars, in aanwezigheid van de organisatoren van het Weekend van de Duitse herder en een delegatie van KG Bokrijk en KG Veerle.

KG Ter lo mocht een cheque van 1000 Euro in ontvangst nemen, KG Bokrijk kreeg een cheque van 350 Euro en KG Veerle een cheque van 150 Euro.

Er werd uiteraard ook aan de innerlijke mens gedacht en de aanwezigen kregen de kans om te genieten van enkele hapjes een exclusieve hamburger en een desserten assortiment. Zo konden ze toch nog genieten van wat ze gemist hebben tijdens het geplande, maar niet gebeurde, happy hour tijdens het 4de Weekend en van een deel van onze eigen catering die we op de planning hadden staan.

26 graden warm en een heerlijk zonnetje, dan moet je er zeker voor zorgen dat je niet uitdroogt, en dus werden de cava, gin/tonic, wijn, … vlot binnen gegoten.

Een gezellige afsluiter van dit Kringgroepenkampioenschap. Uiteraard zijn alle suggesties voor een editie in 2020 welkom.

Meer fotos: menu: evenementen – multimedia