VVDH viert 90 JAAR! 

 

Beste VVDH-leden en vrienden,

We hebben er al over gesproken met onze “Save the Date”-aankondiging en nu is het tijd om de confetti te gooien en de feestmutsen op te zetten, want zoals jullie ondertussen weten, bestaat de VVDH 90 jaar!

Dit is een mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en we nodigen jullie van harte uit om met ons mee te vieren. Schrijf je dus nu in!

Locatie: Feestzaal Den Douwe, Antwerpselaan 1, 1853 Grimbergen

 

Programma:

Vanaf 19.00 uurFeest met Maaltijd (30€ per persoon)

Vier het jubileum in stijl met een heerlijk driegangendiner! Voor slechts €30 per persoon kun je genieten van een avondvullend programma, inclusief:

 

  •  Een feestelijk aperitief om de avond goed te beginnen.Een verrukkelijk walking dinner met zorgvuldig geselecteerde wijn.
  •  Afsluiten met een smakelijk verjaardagsgebak en koffie.
  • Reserveer snel je plekje aan tafel door te mailen naar feest@vvdh.be. Vergeet niet om je dieetwensen door te geven!

 

Vanaf 21.00 uurFeest zonder Maaltijd

Als je de maaltijd wilt overslaan maar wel wilt mee feesten, ben je van harte welkom vanaf 21.00 uur. Dans de nacht weg op de beste muziek en geniet van een geweldige sfeer! En er is goed nieuws voor degenen die zonder maaltijd inschrijven – je krijgt nog steeds een heerlijk stuk taart om van te genieten.

 

Inschrijving:

Vanaf vandaag is het mogelijk om je officieel in te schrijven voor dit langverwachte evenement. Vergeet niet je naam, het aantal gasten en je keuze (met of zonder maaltijd) door te geven bij je inschrijving via feest@vvdh.be.

 

Zet je feesthoed op, trek je dansschoenen aan en kom met ons de 90ste verjaardag van VVDH vieren! We kunnen niet wachten om samen herinneringen op te roepen en nieuwe herinneringen te maken en te proosten op de volgende 90 jaar.

Tot dan!

©2009 - 2023: VVDH.BE | Privacy | Realisatie: KMOwebdiensten.be