Werkboekje aanvragen

Nuttige documenten

Sponsoring

Publiciteit

Dierenartsen

Publiciteit

Wij biden u verschillende mogelijkheden om publiciteit te maken voor uw activiteiten. Een van de mogelijkheden is een advertentetie in ons ledenblad.

Het ledenblad zit inbegrepen in het lidgeld van de hoofdleden. 

Elke 1ste en 3de zondag van de maand wordt een digitale  nieuwsbrief gemaakt. Deze wordt verstuurd naar alle leden en alle mensen die zich inschrijven op de nieuwsbrief. Verder wordt deze gedeeld op de website en ons facebook kanaal.

Dat het maken van een ledenblad een dure zaak is behoeft geen uitleg. Daarom zijn wij steeds op zoek naar bijdragen om het blad nog aantrekkelijker te maken. Hieronder kan u enkele tarieven vinden: 

PRIJZEN ADVERTENTIES* BEDRAG LEDENBLAD BEDRAG LEDENBLAD + NIEUWSBRIEF
Afmetingen Bladzijde éénmalig Jaarprijs Alle ledenbladen en nieuwsbrieven per jaar Alle ledenbladen en 1 nieuwsbrief op 2
A4 1/1 € 250 € 800 € 1600 € 1300
1/2 A4 1/2 € 175 € 600 € 950 € 800

 

Fokkers die lid zijn van onze vereniging kunnen ook adverteren. Hun kennel zal opgenomen worden op de binnenzijde van de cover. De jaarprijs(**) voor deze inlassing is  60,00 Euro

Het spreekt vanzelf dat alle teksten door de adverteerder moeten aangeleverd worden. Meer informatie over het ledenblad kan bekomen worden via de redactie.

* Prijslijst april 2018, prijzen Advertenties ex BTW

** Prijslijst april 2018, prijzen fokkersadvertenties incl BTW

©2009 - 2023: VVDH.BE | Privacy | Realisatie: KMOwebdiensten.be